18 september 2016
12:00

Öja FF Blå

Referat: IF Limhamn Bunkeflo 2 - Öja FF Blå

Den tuffa bortamatchen mot LB07 lag 2 visade sig bli exakt vad förhandstankarna angav. En riktig utmaning för våra killar i Öja FF Blå! Hemmalaget hade kryddat sin uppställning med en handfull killar från sitt förstalag som är ett av Skånes bästa 14-årslag. De leder just nu Skåneserien A, vilket är mycket imponerade gjort. Våra killar gjorde vad de kunde under de 60 min men då tempot skruvas upp alltför mycket är det inte lätt. Man kommer då oftast tvåa på bollen och med snabba attacker i djupled är det svårt att freda sig i defensiven. Det är nyttigt att då och då få känna på denna typ av spel och lära sig så mycket av det. Det är självklart jobbigt att förlora men glöm inte det att det är i uppförsbacken man utvecklas! Vi lär oss inför framtiden.

Rapporterna från Brovallen gav information om det tuffa motståndet och att hemmalagets anfallsspel var giftigt. Pausresultatet var 2-0 där LB07 även kostade på sig att missa en straff. I andra halvlek kämpade våra killar på bästa sätt men 3-0 och 4-0 såg sitt ljus innan domaren blåste av matchen. Öja FF skapade några farliga chanser framåt men idag förblev vi mållösa i vår offensiv.

Kommande vecka har samtliga träning imorgon måndag (kl. 18.00-19.45). På onsdag spelar Öja FF Blå match igen, hemma mot Kyrkheddinge. Träning för er som inte spelar match (kl. 17.30-19.15). På fredag spelar Öja FF Gul hemmamatch då Sjöbo IF kommer på besök. Mycket fotboll nu - härligt!